Дейности

Белима е компания с опит в проектиране, производство, доставка и монтаж на комплексна автоматика за машини, системи за сградна автоматизация и енергиен мениджмънт

Изработка на специализиран софтуер

За PLC контролери, инвертори и серво управления за технологични линии и машини за хранително вкусова, металообработваща, дървообработваща и други индустрии.

Инженеринг на системи за управление

Цялостно проектиране, изграждане и пуск на системи за сграден и индустриален мениджмънт

BMS/SCADA системи

Програмиране и пуск на подсистеми за климатизация, пожароизвестяване, контрол на достъпа, видеонаблюдение и други

Енергиен мениджмънт

Изграждане на мрежи и интегриране на измерителни устройства

История на компанията

Благодарение на богатия опит на инженерите от екипа ни, ние можем да предложим оптимални технически решения на ниска цена, без компромис в качеството на материалите, оборудвнето и функционалността на системата.

Специалистите на фирма Белима ООД имат голям опит в изработката на системи за управление на технологични линии и производства, оборудвани с честотни и серво управления, автоматични CNC перфориращи системи, летящи ножици, палетизатори, CNC позициониращи и подаващи системи с голяма точност, отрезни устройства, манипулатори и други.

Нашите специалисти са участвали в проектирането и изграждането на системи за сградна автоматика за големи търговски и промишлени обекти като фабрика за шоколадови изделия "Престиж 96" АД, магазини Джъмбо, "Мега Мол Русе", магазини Карфур, централен склад Кауфланд Стряма, месокомбинат "Деликатес 2" - с. Житница, месокомбинат Асеновград, завод за преработка на отпадъци - с. Шишманци, булница УМБАЛ Плевен и много други.